Spoluřešitelé: Ing. Daniela Doudová, odbor 1010
Odpovědný pracovník: Ing. Ľudmila Marušáková, PhD.
Věcný obsah úkolu:
a) Realizace setkání konzultačního týmu k níže uvedeným aktivitám / kontrolní dny TÚ, min. 2x za rok
T: duben, říjen 2022
b) b) Aktualizace e-kurzu „Výživa ve výchově ke zdraví“
T: do 15. 09. 2022
c) Zahájení realizace sedmého kola školení pro žáky středních škol na šk. rok 2022/2023 formou e-learningového kurzu.
T: od 1. 10. 2022
d) Zajištění 20 přednášek pro spotřebitele na téma „Bezpečnost potravin v ČR, prevence onemocnění z potravin a zdravá výživa“ s provázaností na výukový program „Výživa ve výchově ke zdraví“.
T: duben – listopad 2022
e) Účast na akcích: Země živitelka 2022 a Za tajemstvím potravin 2022. (na vyžádání odboru 18110)
T: srpen, říjen 2022