Přejít k hlavnímu obsahu

Implementace výukového programu pro spotřebitele na téma bezpečnost potravin, e learningový kurz

Odpovědný řešitel: Ing. Olga Králíková Svobodová

Spoluřešitelé: Ing. Daniela Doudová, odbor 1010

Odpovědný pracovník: Ing. Ľudmila Marušáková, PhD.

Věcný obsah úkolu:

a)    Realizace setkání konzultačního týmu k níže uvedeným aktivitám / kontrolní dny TÚ, min. 2x za rok 
T: duben, říjen 2022
b)    b) Aktualizace e-kurzu „Výživa ve výchově ke zdraví“ 
T: do 15. 09. 2022
c)    Zahájení realizace sedmého kola školení pro žáky středních škol na šk. rok 2022/2023 formou e-learningového kurzu. 
T: od 1. 10. 2022
d)    Zajištění 20 přednášek pro spotřebitele na téma „Bezpečnost potravin v ČR, prevence onemocnění z potravin a zdravá výživa“ s provázaností na výukový program „Výživa ve výchově ke zdraví“.
T: duben – listopad 2022
e)    Účast na akcích: Země živitelka 2022 a Za tajemstvím potravin 2022.  (na vyžádání odboru 18110)
T: srpen, říjen 2022