Odpovědný řešitel: Ing. Marie Macháčková
Spoluřešitelé: Ing. Marie Holasová, Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i.
Odpovědný pracovník: Mgr. Martin Kvítek
Věcný obsah úkolu
- Zajištění činnosti Centra pro Národní databázi složení potravin.
- Generování nových dat získaných analyticky se zaměřením na skupinu maso hovězí a dokumentace nových dat podle standardu EuroFIR.
- Dokumentace dat získaných analyticky v rámci dřívějších projektů a jejich dokumentace nových dat podle standardu EuroFIR.
- Kompilace dat pro výběrovou matici a jejich dokumentace podle standardizované metodiky EuroFIR.
- Zajištění činnosti kontaktního místa pro spolupráci s EuroFIR v režimu přidruženého člena.
- Údržba a aktualizace on-line databáze složení potravin.
- Navázání spolupráce s výrobci v oblasti sběru dat.
- Propagace aktivit Centra.
Struktura a termíny výstupů
- Zpráva o činnosti.
Termín: červenec 2011, prosinec 2011