Aktuální informace

Přednáška Jak si stravou neublížit

Co bychom měli jíst, aby to našemu tělo co nejvíce prospělo? A čeho bychom se naopak měli vyvarovat? To Vám prozradí Ing. Jiří Hotzký ve své přednášce, která se uskuteční v Knihovně Antonína Švehly.

Jiří Hotzký je odborník na složení potravin a jejich účinky na lidské zdraví. Ve své přednášce „Jak si stravou neublížit?“ Vám prozradí, jaká skrytá nebezpečí na nás mohou číhat v běžných potravinách a před čím bychom se měli mít na pozoru. Vlivem potravin na lidské zdraví se pan Hotzký zabýval i ve své knize Jsou rostliny k jídlu?, jejíž prezentace bude součástí přednášky.

Budeme se na Vás těšit v úterý 30. října v 17h ve studovně Knihovny Antonína Švehly.

181025_aktualita_strava

25.10.2018
© 2018 ÚZEI | Mánesova 1453/75, 120 00 Praha 2 | Zobrazit na mapě