Aktuální informace

Fermentované potraviny v Knihovně Antonína Švehly

Fermentované potraviny jsou nejenom zdravé, jejich další předností je i skvělá chuť. Toto a mnohem více se dozvíte na přednášce Jedinečná chuť a léčivá síla přírodně fermentovaných potravin aneb Co naši předkové věděli a my jsme skoro zapomněli.

Fermentaci zná lidstvo již dlouho, bohužel jsem však v dnešní době zapomněli přínosy tohoto způsobu úpravy potravin.
Paní Pavla Momčilová, známá autorka kuchařek zaměřených na zdravý životní styl, Vás na své přednášce seznámí s tím, že fermentované potraviny jsou nejenom blahodárné pro lidské tělo, ale zároveň poskytují potěšení pro naše chuťové buňky.
O tom se budete moct přesvědčit sami, neboť v rámci přednášky se uskuteční i ochutnávka fermentovaných produktů.

Přijďte si dozvědět více 11.října v 16h do Knihovny Antonína Švehly.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

181004_aktualita_potraviny

4.10.2018
© 2018 ÚZEI | Mánesova 1453/75, 120 00 Praha 2 | Zobrazit na mapě