ÚZEI zve na potravinářský úterek 30. 1. 2018

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací
Vás zvou na odbornou přednášku Ing. Dany Gabrovské, Ph.D. na téma
 “České cechovní normy a co nabízejí spotřebitelům a výrobcům”.

První potravinářský úterek roku 2018 je věnován systému českých cechovních norem, které spravují Potravinářská komora ČR a Česká technologická platforma již dva roky. Normy obsahují řadu složek a parametrů a jejich systém nabízí řešení,
které by mohlo pozvednout kvalitu českých potravin.

Bližší informace a abstrakt akce zde.

 

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI,
seznam (rešerši) literatury z fondu na téma „potraviny – normy, jakost, kvalita, legislativa, označování“. Ve fondu je na dané téma velké množství publikací, níže uvedená ukázková rešerše obsahuje výběr z publikací dostupných ve fondu.

Rešerše z katalogu knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).

Rešerše z České zemědělské a potravinářské bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.

18.1.2018
© 2018 ÚZEI | Mánesova 1453/75, 120 00 Praha 2 | Zobrazit na mapě