TL01000071
2018 – 2020 Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování
CZ.10.3.106/3.1/0.0/17_010/0000685
Technické zajištění pro sběr dat v akvakultuře v České republice
CZ.10.3.106/3.1/0.0/17_010/0000567
Personální a technické zajištění pro sběr dat v akvakultuře v České republice – I. etapa
CZ.10.3.106/3.1/0.0/17_010/0000565
Analýza sběru dat v akvakultuře v České republice
QK1710307
2017–2020 Ekonomická podpora strategických a rozhodovacích procesů na národní i regionální úrovni vedoucí k optimálnímu využití obnovitelných zdrojů energie, především pak biomasy, při respektování potravinové soběstačnosti a ochrany půdy (Voltr)
10901
Informační kampaň na téma WHO 5 klíčů k bezpečnému stravování, hygiena při manipulaci s potravinami a zdravá výživa (Doudová)
147/MK-S2197/2018 OULK
VISK 3 – Programové rozšíření knihovního systému Aleph pro potřeby integrace s Centrálním portálem knihoven (Doboš)
18573/2018 OULK-OLK
VISK 5 – RETROKON – Rekatalogizace zemědělské a potravinářské literatury 2018 (Lísková)
18633/2018 OULK-OLK
VISK 7 - KRAMERIUS 2018 – Ochrana a digitalizace fondu (Doboš)
19061/2018 OULK-OLK
VISK 9 - Kooperativní tvorba a využívání souborů národních autorit 2018 (Doboš)