ÚZEI organizátorem seminářů ToL (2)

28. dubna 2016

Dne 28. 4. 2016 proběhl další ze seminářů v rámci projektu ToL, financovaného z programu Erasmus+, který byl věnován rozsáhlému tématu regionálních potravin a možnostem zdravého stravování ve školách a školních jídelnách.

V osmi vzdělávacích blocích se odborní lektoři věnovali různorodým tématům (celostátní projekt pro základní školy Pestrá strava, Příklady dobré praxe z partnerských zemí projektu ToL, Potraviny ve školním stravování, Využití zdravé školní jídelny v marketingu školy, Hravě žij zdravě, Praktické aspekty školních jídelen, Mýty o stravování, Zdravé svačinky, Brambory a školní stravování).

Přednášky a diskuse zaujaly přes 80 přítomných účastníků. Za klad semináře lze také považovat, že v řadách publika, se kromě vedoucích jídelen a zaměstnanců škol, rodičů žáků a lokálních dodavatelů potravin, objevili také mladí lidé – studenti zemědělských oborů Agropodnikání a Veterinářství a oboru Diplomovaný nutriční terapeut.

logo_tol.jpg

1.5.2016
© 2017 ÚZEI | Mánesova 1453/75, 120 00 Praha 2 | Zobrazit na mapě