Chvála české kuchyně

ÚZEI ve spolupráci s Českou potravinářskou společností z. s., Praha pořádá přednášku o českém tradičním jídle, stolování a osobnostech české kuchyně.
V přednášce PhDr. Hugo Schreibera z nakladatelství Perseus se posluchači seznámí s historickým vývojem i současností české gastronomie. Řeč bude nejen o tradičních svátcích a stravovacích zvyklostech, ale také o českém kuchařském umění od minulosti až po současnost, o typech oborových kuchyní a osobnostech české gastronomie.
Akce se koná 28. 6. 2016 od 14:30 hodin v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318 ve 3. patře.
Bližší informace naleznou zájemci zde.

16.6.2016
© 2017 ÚZEI | Mánesova 1453/75, 120 00 Praha 2 | Zobrazit na mapě